Achtergrond van Vakantie Curacao

Zeilen, Zeil- en Boottochten

Curacao heeft een van de meest betrouwbare constante wind in het Caribisch gebied. Vlak water is ideaal voor zeilen en boottochten. Of u lekker gaat varen met een catamaran, een houten schip, een zeiljacht, een motorjacht of met een luxe cruiseboot, u zult genieten van het uitzicht en de kristal heldere zee met mooie kleuren!

Kortingsbon Mermaid Boat Trips

Mermaid Boat Trips

Mermaid Boat Trips - Klein Curacao

Ver weg van de drukte van Punda en Otrobanda op Curacao, ligt een eiland met witte zandstranden, kristalhelder water, een schitterend koraalrif dat bewoond wordt door oogverblindende flora en fauna, een waar mekka voor duikers, snorkelaars en zonaanbidders. De Mermaid, een luxe en zeewaardig schip, ligt op u te wachten aan de kade van de Fisherman's Pier, en vaart elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondagochtend.

Pro Sail Curacao - Zeezeilen met schipper

Propinquity is een zeewaardig zeegaand jacht van de beroemde Conterssa 32 klasse. Ze is beschikbaar voor dagtochten langs de zuidkust van Curacao. Hierbij bezoeken de schippers van Pro Sail Curacao mooie baaien en interessante snorkelplekken. Naast de schipper is er ruimte voor vijf gasten. Minimaal voor 4 uur (per uur ong. USD 110,- = ong. € 101,48 ) te huren.

Pro Sail Curacao - Zeilboot huren

U beschikt over voldoende ervaring om zelfstandig een open kielboot of eenmanszwaardboot te zeilen? Dan kunt u zonder problemen een Centaur, Sunfish, Splash of Optimist zeilboot huren om het Spaanse Water te verkennen. Prijzen vanaf USD 20 (ong. €18,45) per uur.

Pro Sail Curacao - Sloep huren

U wilt kalm varen en ook in de schaduw zitten op een zacht kussen? Huur dan een van hun comfortabele dieselmotor sloepen met zonnedak. Heerlijk rustig en nostalgisch. U heeft geen vaarbewijs? dan stelt Pro Sail gratis een schipper/gids beschikbaar om een vaartocht te maken.

Vakantie Curacao?

Supervoordelig met TUI

Goedkoop Curacao?

Bekijk de aanbiedingen