Achtergrond van Vakantie Curacao

Padi Duikscholen - Duikcursus

Een ideale vakantieplek voor duikers!

Of u nou een ervaren duiker bent of de duiksport net begint te ontdekken of zonder uitrusting wilt snorkelen, Curaçao heeft een breed scala aan mogelijkheden onderwater.
De aangesloten Padi duikscholen bieden cursussen aan voor alle verschillende niveaus, van beginnend snorkelaar tot ervaren duiker. Ze zijn "Full-service", dus alles wat u nodig heeft, is beschikbaar. U kunt er duikbrevetten halen, alle denkbare uitrusting huren, duikexcursies maken langs de kust of naar verder gelegen duikplaatsen met de boot.

Voorbeeld prijzen en kosten

PADI Duikcursus*USDong. €
Discover Scuba Dive (1 duik)8068
Scuba Diver (2 dgn)300254
Open Water (3-4 dgn)400339
Advanced Open Water (3 dgn)325276
Rescue Dive (incl. EFR) (4 dgn)475403
OmschrijvingUSDong. €
7 dagen onbeperkt lucht & lood175148
Volledige uitrusting per dag35 30
DPV (scooter)39 33
Dagtrip en 2 duiken Klein Curacao139 118

De beste PADI Duikscholen

Caribbean Sea Sports

Neem geen risico's met uw welverdiende vakantie! Caribbean Sea Sports is meer dan een PADI 5* duikschool. Naast duiken op een zeer goede en veilige manier, combineert Caribbean Sea Sports het modernste equipement met superieure service. De persoonlijke benadering van het enthousiaste en professionele team garandeert uw veiligheid en tevredenheid.

Locatie: Piscadera (Marriott, Hilton, Floris Suite, Renaissance).

B Diving & Watersports

B Diving & Watersports biedt duikopleidingen en programma's aan van PADI: van Bubblemaker tot Divemaster. Ook zitten ze op een gezellig strand en hebben ze een mooi house reef waar u fantastisch kunt duiken en snorkelen. Ze zijn een gezellige, een leuke en een zeer gastvrije duikschook. U kunt uiteraard bij hun duikspullen huren, net als snorkelsets, maar ook Stand Up Paddle Boards en Kayaks.

Locatie: Cas Aboa

Atlantis Diving

Nog nooit gedoken Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging, ze bieden alle PADI opleidingen aan van introductie duiken tot en met Divemaster. Naast de cursussen organiseren ze vele duiktrips naar verschillende tropische baaien, het onbewoonde eiland Klein Curacao, het wrak de "Superior Producer", etc. Wanneer je geen vervoer hebt, kunnen ze je ook ophalen met hun gratis pick-up service.

Locatie: Pietermaai (Avila, 't Klooster)

Duikcentrum van de Ven

Duikcentrum van de Ven bestaat uit een klein team van PADI/SSI/IDD en HSA professionals met jarenlange ervaring dat alle tijd neemt voor hun klanten. Bij hun staat gezelligheid en veiligheid bovenaan.

Locatie: Jan Thiel (Chogogo, Livingstone Jan Thiel, Morena, Papagayo)

Ocean Encounters

Ocean Encounters Curacao is een professionele en erkende National Geographic duikorganisatie, die PADI duikcursussen biedt voor duikers van ieder niveau; van beginner, tot open water duiker en duikinstructeur. Wij staan bekend om onze professionele aanpak en vriendelijke medewerkers.

Locatie: Sea Aquarium / Mambo Beach (Lions Dive, Sunscape, Kontiki, Sunscape)

Vakantie Curacao?

Supervoordelig met TUI

Goedkoop Curacao?

Bekijk de aanbiedingen