Achtergrond van Vakantie Curacao

Zwemmen met Dolfijnen in Curaçao

De Dolphin Academy - Beleef een unieke ervaring!

Wat is het toch dat dolfijnen zo speciaal maakt? Is het hun glimlach, hun vriendelijkheid of hun vertrouwelijke omgang? Feit is dat dolfijnen gek zijn op mensen, en mensen op dolfijnen.

De missie van de Dolphin Academy is om de oprechte en zorgzame interactie tussen dolfijnen en mensen centraal te stellen. In de verschillende interactieve belevenissen die in een aangename, verantwoorde en educatieve omgeving worden aangeboden kunt u de dolfijnen ontmoeten en leert u van alles over hen. De kust tuimelaar dolfijnen leven in ruime, natuurlijke lagunes en worden zelfs meegenomen op de open zee.

Prijzen starten vanaf US $75,- (ong. €69,19)*

Dolphin Encounter - $75,- (ong. €69,19)*

Raak de dolfijn voorzichtig aan en leer ondertussen van alles over hem of haar! Terwijl u tot uw middel in het water staat komt de dolfijn rustig voor u liggen. U kunt de dolfijn aaien en u krijgt zelfs een kusje van de dolfijn. Daarnaast vertelt de trainer alles over de dolfijn. De dolfijn laat verschillende lichaamsdelen en gedragingen zien. Dit programma is een ontspannen en interactieve manier om een dolfijn te leren kennen. Deelnemen is mogelijk voor alle leeftijden, en ook voor zwangere vrouwen. Kinderen tot en met 4 jaar gaan zelfs voor de halve prijs!

Dolphin Swim - $115,- (ong. €106,09)*

Zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke lagunes is een intieme en onvergetelijke ervaring. De dolfijnen komen naast u zwemmen, zodat u hen kunt aaien. Vervolgens mag u de dolfijnen verschillende signalen geven waarop ze voor u zingen, zwaaien, draaien en veel meer. Aan het einde van het programma kunt u de dolfijnen ook nog even onder water bekijken door middel van een duikbril (eigen duikbril meenemen is toegestaan).

Dolphin Free Dive (Snorkel) - $125,- (ong. €115,31)*

Bestudeer dolfijnen onder water! Onderwater vindt de meeste actie en interactie plaats en u kunt daar getuige van zijn. De dolfijnen zullen samen met u naar beneden duiken. U kunt de dolfijnen aaien en u krijgt ook nog een kus van een dolfijn. Daarnaast doet u mee aan een echolocatie-experiment.

Dolphin Scuba Encounter - $219,- (ong. €202,03)*

Duik in de natuurlijke lagune en ervaar een persoonlijke ontmoeting met een dolfijn. Bestudeer het gedrag van de dolfijn in zijn of haar wereld, terwijl u hem of haar aanraakt. Het hele programma bevindt u zich onder water. En daar heeft u niet eens een duikbrevet voor nodig! Dit programma kunt u boeken via duikschool Ocean Encounters.

* Tijdens half december en half januari is de prijs $303,- (neem contact op met Ocean Encounters voor de exacte data)

Open Water Dolphin Dive - $265,- *(ong. €244,46)

Duiken met de dolfijnen is een sensatie. De dolfijnen volgen de duikers naar de open zee waar ze onderduiken in de onderwaterwereld. In de zee kunt u het natuurlijke gedrag van dolfijnen optimaal observeren. Naast de dolfijnen zult u veel verschillende zeedieren en prachtig koraalrif zien. Dolphin Academy één van de drie faciliteiten ter wereld waar men kan genieten van een duik met getrainde dolfijnen in de open zee.

Een duikcertificaat is vereist voor deelname. Dit programma kunt u boeken via duikschool Ocean Encounters. Voor een privé-duik kunt u direct contact opnemen met Dolphin Academy.

* Tijdens half december en half januari is de prijs $303,- (neem contact op met Ocean Encounters voor de exacte data)

Assistant Dolphin Trainer Cursus - $349,-/$449,- (ong. €321,96/€414,21)*

In twee of drie dagen tijd (afhankelijk van het niveau) leren kinderen van 9-14 jaar hoe ze een dolfijn trainen. Lessen en spellen in het klaslokaal wisselen zich af met interactie met de dolfijnen. De studenten leren alles over dolfijnen en zullen ook activiteiten achter de schermen verrichten, zoals voedsel bereiden in de viskeuken. Aan het eind van de cursus doen de studenten mee in een demonstratie voor publiek.

Dolphins-In-Depth - $349,-/$549,- (ong. €321,96/€506,46)*

Tijdens deze cursus leert iedereen van 15 jaar of ouder alles over dolfijnen in twee of drie dagen (afhankelijk van het niveau). Een deel van de cursus bestaat uit educatie. Het andere deel bestaat uit interactie in het water, daarbij gaan de studenten zelf een dolfijn trainen. Het voeren en verzorgen van de dolfijnen behoort ook tot deze cursus. Als examen gaan studenten deelnemen aan een echte Dolfijnen Training Demonstratie met publiek.

Dolphin Academy bevindt zich op Sea Aquarium Park

Openingstijden:
dagelijks van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags.

Dolfijnenshows zijn er dagelijk om 10:30, 13.30 en 16.30 uur.

Reserveringen

Ga voor reserveringen naar de website.

Vakantie Curacao?

Supervoordelig met TUI

Goedkoop Curacao?

Bekijk de aanbiedingen