Achtergrond van Vakantie Curacao

Restaurants in Curacao

Het scala restaurants op Curaçao varieert van snackbars langs de kant van de weg tot de meest elegante haute cuisine, en natuurlijk alles wat daar tussenin ligt. Over het hele eiland liggen visrestaurants aan de kust en barbecuerestaurants die de moeite van het proberen zeker waard zijn. Verder kan men op Curaçao ook altijd nog terecht bij de McDonalds of de Pizza Hut.

De meeste restaurants accepteren credit cards en gelukkig ook steeds vaker kunt u betalen met uw pinpas (voordelig ivm koersverlies). Het best kunt u van te voren bespreken en navragen op welke manieren u kunt betalen. Sommige restaurants brengen een servicetoeslag van 10% - 20% in rekening, bedoeld als fooi, die echter lang niet altijd toekomt aan het bedienend personeel. U kunt natuurlijk altijd iets achterlaten aan de bediening zelf.

Nemo Restaurant

Uw eilandbeleving is pas compleet na een bezoek aan Nemo Restaurant. Hier komt u tot rust en geniet u van sublieme vis- en vleesspecialiteiten met uitzicht over het prachtige strand en de azuurblauwe zee. In deze elegante omgeving adviseert de vriendelijke bediening u graag bij het maken van een keuze uit de gevarieerde wijnkaart.

Bapor Kibra - Mambo beach, Curaçao
Telefoon: +(599 9) 461 7555

Scuba Lodge Restaurant

Geniet van een overheerlijke cocktail, de authentieke keuken en een adembenemende zonsondergang bij Scuba Lodge Restaurant.
Ze hebben een uitgebreide kaart met voor elk wat wils; salades, soepen, burgers en verschillende vlees- en visgerechten. Maar ook vegetariërs kunnen zich bij ons culinair laten verwennen!

Kaya Papa Wilson Godett 104 - Pietermaai, Curaçao
Telefoon: +(599 9) 465 2575

Baoase Culinary Beach Restaurant

Baoase Culinary Beach Restaurant is een exclusief culinair restaurant op Curaçao. U wordt verwelkomd in een paradijselijke ambiance. Laat u door de top chef-kok Rene Klop en zijn professionele team verbazen met zijn ontwerpen, textuur en smaak! Baoase biedt een unieke eetervaring op een privéstrand. (het is overigens geen goedkoop restaurant)

Winterswijkstraat 2 - Marie Pampoen, Curaçao
Telefoon: +(599 9) 461 1799

The Wine Cellar

Een van de betere restaurants voor de fijnproevers onder ons. Het is een Franse Keuken en ook de keuze uit de wijnen is ruim, maar dat mag dan ook met zo'n restaurant naam. Ook Koninging Beatrix kwam hier graag voor een goed diner (het is overigens geen goedkoop restaurant).

Concordiastraat - Punda, Curaçao
Telefoon: +(599 9) 461 2178

Vakantie Curacao?

Supervoordelig met TUI

Goedkoop Curacao?

Bekijk de aanbiedingen