Achtergrond van Vakantie Curacao

Restaurants in Curacao

Het scala restaurants op Curaçao varieert van snackbars langs de kant van de weg tot de meest elegante haute cuisine, en natuurlijk alles wat daar tussenin ligt. Over het hele eiland liggen visrestaurants aan de kust en barbecuerestaurants die de moeite van het proberen zeker waard zijn. Verder kan men op Curaçao ook altijd nog terecht bij de McDonalds of de Pizza Hut.

De meeste restaurants accepteren credit cards en gelukkig ook steeds vaker kunt u betalen met uw pinpas (voordelig ivm koersverlies). Het best kunt u van te voren bespreken en navragen op welke manieren u kunt betalen. Veel restaurants brengen een servicetoeslag van 10% - 20% in rekening, bedoeld als fooi, die echter lang niet altijd toekomt aan het bedienend personeel. U kunt natuurlijk altijd iets achterlaten aan de bediening zelf.

Bijna Thuis

Als het gaat om prijs/kwaliteit, dan is dit restaurant veruit ons favoriet! Een gezellig, ongedwongen sfeer met uitstekend eten en een gezellige en goede bediening. Laat u niet misleiden door de lokatie van het restaurant... maar door de smaak en de gezelligheid!

Baoase Culinary Beach Restaurant

Baoase Culinary Beach Restaurant is een exclusief culinair restaurant op Curaçao. U wordt verwelkomd in een paradijselijke ambiance. Laat u door de top chef-kok Rene Klop en zijn professionele team verbazen met zijn ontwerpen, textuur en smaak! Baoase biedt een unieke eetervaring op een privéstrand. (het is overigens geen goedkoop restaurant)

The Wine Cellar

Een van de betere restaurants voor de fijnproevers onder ons. Het is een Franse Keuken en ook de keuze uit de wijnen is ruim, maar dat mag dan ook met zo'n restaurant naam. Ook Koninging Beatrix kwam hier graag voor een goed diner (het is overigens geen goedkoop restaurant).

Vakantie Curacao?

Supervoordelig met TUI

Goedkoop Curacao?

Bekijk de aanbiedingen