Achtergrond van Vakantie Curacao

Winkels en Winkelen in Curacao

Aan weerskanten van de Sint Annabaai bevinden zich Punda en Otrobanda. Zowel Punda's Breedestraat als Otrobanda's winkelcentrum Renaissance Mall & Rif Fort zijn drukke winkelplekken, waar veel toeristen en passagiers van de cruiseschepen hun vakantie-inkopen doen.

Hoewel de winkels niet belastingvrij zijn, betalen winkeliers er een laag tarief, en dat scheelt aanzienlijk vergeleken met gewone prijzen.

De openbare markt bij de Wilhelminabrug biedt een andere mogelijkheid om lokaal handwerk te bekijken en te kopen. De markt sluit om 14:00 in de middag.

Mambo Beach Boulevard

Mambo Beach Boulevard (BLVD), gelegen aan Sea Aquarium Beach, is de ideale plek om eventjes rond te kijken maar ook om een hele dag te shoppen! De BLVD kent grote diversiteit in winkels: lokale en internationale merken om jezelf mee te verwennen en het kopen van leuke cadeaus, sieraden en andere gadgets! Ook voor kinderen is er genoeg vermaak op de BLVD.

Renaissance Mall & Rif Fort

Winkelen, uit eten gaan, entertainment... het is er allemaal te vinden! Wereldbekende merken kunt u hier vinden. Parkeren is gratis.

Zuikertuin Mall

Een gezellig winkelcentrum met zo'n 25 merkwinkels, 5 restaurants en een versmarkt. Open van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 20:00!, en op de eerste zondag van de maand van 10:00 tot 16:00

Promenade Winkelcentrum

Een klein U treft er stijlvolle Europese dames-, heren- en kinderkleding topmerken aan, schoenen uit Spanje, Italië en Nederland, sierraden en horloges uit Zwitserland, naast strandkleding, lingerie en herenondergoed.

Winkelcentrum Bloempot

Een gezellig winkelcentrum gelegen naast de Landhuizen Zuikertuintje en Bloempot. Er zijn diverse leuke winkels, en uiteraard vind u hier juweliers, kledingzaken maar ook kappers. Voor een lekkere broodje kunt u terecht bij Délifrance.

Vakantie Curacao?

Supervoordelig met TUI

Goedkoop Curacao?

Bekijk de aanbiedingen