Achtergrond van Vakantie Curacao

Curaçao Vliegtickets

Vliegen naar Curaçao

Vliegen met KLM naar Curacao

Voordelig vliegen met KLM

KLM vliegt dagelijks naar Curaçao rechtstreeks. Soms zijn er vliegtickets beschikbaar met een tussenstop. Let dan op of u doorvliegt met KLM of met Insel Air. Bij KLM zijn de prijzen incl. belastingen en toeslagen, excl. € 10 boekingskosten (en excl. eventuele toeslag voor creditcardbetalingen).

Aanbiedingen KLM.com
Goedkoop en comfortable vliegen met TUIfly

Vliegen met de Dreamliner van TUIfly

Ook TUIfly vliegt dagelijks naar Curaçao, vaak rechtstreeks en soms met een tussenlanding op Aruba, Bonaire of Sint Maarten. TUIfly vliegt met de Boeing 787 Dreamliner. Bij Tuifly zijn de prijzen incl. belastingen en toeslagen, excl. € 15 boekingskosten en € 2,50 Calamiteitenfonds.

Aanbiedingen TUI.nl
Vliegen vanuit Düsseldorf naar Curacao

Vliegen vanuit Düsseldorf met Air Berlin

Airberlin staakt alle vluchten naar Curaçao vanaf 25 september 2017. De Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin heeft faillissement aangevraagd op 15 augustus 2017.
Passagiers die voor 15 augustus 2017 hun ticket hebben geboekt zijn hun geld kwijt. Passagiers die na die datum hebben geboekt krijgen hun geld wel terug. Neem contact op met uw reisburo/touroperator indien u een ticket heeft van Air Berlin in een pakketreis.

Vakantie Curacao?

Supervoordelig met TUI

Goedkoop Curacao?

Bekijk de aanbiedingen

Waarop letten bij boeken en prijsvergelijken van vliegtickets?

TUIfly hanteert 'kale'-prijzen met basis-service tijdens de vlucht. KLM hanteert daarentegen een mindere 'kale'-prijzen en betere basis-service tijden de vlucht. Zo lijkt het vaak dat TUIfly goedkoper is, maar uiteindelijk meer kost dan KLM. Hieronder een overzicht van de verschillen.

OmschrijvingKLM
TUIfly
Toesteltype:Boeing 747-400Boeing 787
Beenruimte (Economy):79 cm76 cm
Beenruimte (Comfort/Premium):89 cm84/89 cm
Handbagage:Gratis,max 1 en max 12kg, 55x25x35cmGratis, max 1 en gewicht tot zelf kunnen opbergen,50x40x20cm
Ruimbagage:1 stuks, 23 kg, gratis1 stuks, 20kg, € 20,- per enkele reis!
Maaltijden/drankjes:gratis meerdere maaltijden tijdens de vlucht, elk uur een gratis drankjegratis 1 maaltijd met 1 glaasje water, de rest bijkopen*
Entertainment:uitgebreid en gratis!basis is gratis, beter (maar beperkt t.o.v. KLM) aanbod vanaf € 7,50 per vlucht
Extra kosten**:€ 0,00Ongeveer tussen de € 50,- en de € 80,- per passagier

* wij vinden dit zeer en ook zeer karig voor een vlucht van minimaal 9 uur! Als men niet bij kan kopen, of koopt, dan is dat ook nog eens een verdacht gedrag (bolletjesslikker) tonen. Onze oproep aan TUIfly is dan ook voor deze vluchten: "maak gewoon € 30,- per vliegticket duurder en dan hetzelfde aanbieden als KLM".

** kosten die men betaald als een gemiddelde vakantieganger naar Curaçao voor een aangename, plezierige en gezonde vliegreis. Dat betekent o.a. retourvlucht met ruimbagage, betere entertainment maaltijden en drankjes.