Achtergrond van Vakantie Curacao

Ontdek en beleef Curaçao

Activiteiten - Wat is er te doen?

U kunt zelf verschillende excursies en activiteiten regelen. Uw keuzes zijn even gevarieerd als Curaçao zelf. Er zijn dagtochten naar Klein Curaçao, een hele of halve dag eiland tours, wandeltochten, fietstochten, natuur en biologische activiteiten en nog veel meer...

Bekijk Activiteiten
Evenementen en Festivals

Curaçao kent vele verschillende evenementen, waaronder de jaarlijkse KLM Curacao Marathon, Curaçao North Sea Jazz Festival, diverse golftoernooien en de Heineken Regatta Curacao.

Bekijk Evenementen en Festivals
Tip! Een dagje naar Klein Curacao

Klein Curacao is een onbewoond eiland ten zuiden van Curacao. Het is een kaal eiland, met een parelwit strand. Hier kunt u zeeschilpadden zien tijdens het snorkelen. Verder is er een verwaarloosde monumentale vuurtoren en zijn er scheepswrakken.

Bekijk Klein Curacao
Bezienswaardigheden en attracties

Er valt veel te zien op Curaçao: Christoffelpark (met diverse wandeltochten en diverse autoroutes), de grotten van Hato, Curaçao Sea Aquarium, diverse landhuizen, musea, Shete Boka National Park, Ostrich & Game Farm, en nog veel meer!

Bekijk Bezienswaardigheden
De stranden van Curaçao

Op het gebied van stranden is er voor elk wat wils op Curaçao. Of u nou het liefst op een breed zandstrand ligt, of uw voorkeur uitgaat naar een kleine, besloten inham, op Curaçao kun je het vinden.

Bekijk Stranden
Tip! Zwemmen met Dolfijnen

De Dolphin Academy, wat is het toch dat dolfijnen zo speciaal maakt? Is het hun glimlach, hun vriendelijkheid of hun vertrouwelijke omgang?

Bekijk Dolfijnen
Winkels en Winkelen

De meeste winkels en winkelcentra zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 18:00 en vaak gesloten tussen 12:00 en 14:00. Als er een cruiship aanmeert in Willemstad, dan zijn de meeste winkels in het centrum van Willemstad open.

Bekijk Winkelen
Tours, dachtochten en excursies

Het aanbod van dagtrips is enorm... doe een quad (ATV) tour, een stadswandeling, bootochten, verken het eiland met een mountainbike of ga mee met een eiland-excursie.

Bekijk Dagtrips
Tip! Extra ontspannen tijdens uw vakantie in een spa

Spa & Wellness, Er gaat niets boven een bezoek aan een Spa (beauty salon) om u jonger te voelen, te ontspannen, en te worden verwend. Verwen uzelf extra tijdens uw vakantie!

Bekijk Spas & Salons

Vakantie Curacao?

Supervoordelig met TUI

Goedkoop Curacao?

Bekijk de aanbiedingen