Achtergrond van Vakantie Curacao

Spa & Wellness

Massages op het strand! - LionsDive & Beach Resort

Strand Massagges @ LionsDive & Beach Resort

Bij LionsDive & Beach Resort kunt u terecht voor heerlijke massages op het strand! door professionele masseuses voor een zeer redelijke prijs.

Cloud Nine Spa - Avila Beach Hotel

Cloud Nine Spa @ Avila Beach Hotel

Cloud Nine Spa is een luxe spa waar uw Me-Time heilig is. In de rustige sfeer kunt u wellness op zijn puurst ervaren door Body, Mind & Soul te stimuleren. U heeft uzelf als prioriteit gesteld en wij zorgen ervoor dat deze kostbare tijd optimaal wordt benut. Geniet van een unieke, authentieke en gepersonaliseerde ervaring. Omdat u het waard bent.

Natural Blends Esthetics - Rif Fort

Natural Blends Esthetics Rif Fort is een prachtige Indoor Spa,

Natural Blends Esthetics Rif Fort is een prachtige Indoor Spa, gelegen in het Rif Fort (eenheid #433) naast het Renaissance Wind Creek Curaçao Resort en zeer dicht bij de Cruise Ship Pier. Het Rif Fort ligt in Otrobanda bij de ingang van de haven van Curaçao. Natural Blends Eshetics biedt alle Spa-behandelingen, zoals Zweedse massage, Deep Tissue massage, manicure, pedicure, harsen, aromatherapie en nog veel meer, gebruikmakend van de kwaliteitsproducten van Sothy's.

Mazzai - Jan Thiel

Mazzai @ Morena Resort

U krijgt bij hun geen standaard massage, maar een door hunzelf ontwikkelde en beproefde behandeling. De massages variëren in intensiteit: afhankelijk van hoe ervaren u bent met massages, kunt u die behandeling kiezen die het beste bij u past.

Vakantie Curacao?

Supervoordelig met TUI

Goedkoop Curacao?

Bekijk de aanbiedingen