Achtergrond van Vakantie Curacao

Villa Sonrisa - Luxe vakantievilla

In de bij Nederlandse gasten zeer populaire wijk Vista Royal (onderdeel van Jan Thiel) vindt u de zeer fraaie en luxe ingerichte Villa Sonrisa. Deze villa, geschikt voor 8 personen, behoort tot de absolute top onder de Curacaose vakantievilla's.
De geheel gelijkvloerse villa heeft 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers en is daarmee een royale vakantieplek voor gezinnen, bevriende stellen of een luxe vakantie met z'n tweetjes.
De villa ligt in een wijk waar de omliggende kavels al wat langer bebouwd zijn en u hoeft dus niet bang te zijn voor bouwactiviteiten in de directe omgeving. Behalve luxe dus ook rust. En niet te vergeten privacy, want de zeer volwassen en volgroeide tuin biedt u die volop, terwijl u geniet van de mooiste palmen, kleurige bloemen en vele tropische vogels die de tuin bezoeken.
Centraal in de tuin is het prachtige zwembad met een waterval; het kletterende geluid zorgt voor een zeer tropische omgeving. De tropische 'palapa' , gelegen aan de rand van het zwembad, zorgt voor extra veel sfeer en natuurlijk een schauwrijke plek. In en rond de tuin staat zeer comfortabel zit- en ligmeubilair.
De eigenaren van de villa willen deze villa graag betaalbaar houden en u mee laten genieten van het hoge luxe-niveau. Om dat te kunnen realiseren, is de villa beschikbaar voor iedereen die de leeftijd van 12 jaar of ouder heeft bereikt. Natuurlijk zijn ook baby's van harte welkom.

Villa Sonrisa - Luxe vakantievilla

Aantal kamer(s):4
Niet-roken kamers:Ja
Wifi-internet:Gratis
Check-In:16:00
Check-Out:09:00
Huisdieren*: