Achtergrond van Vakantie Curacao

Villa Kolibrie

Op een van mooiste punten van Banda Ariba ligt de heuvel Seru Bottelier. Hierop zijn de laatste jaren veel mooie woningen gebouwd die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: het fantastische uitzicht over grote delen van Curaçao.

Maar... de ligging van de mooie Villa Kolibrie is wel heel bijzonder: op vrijwel het hoogste deel kijkt u van de binnenstad van Punda via de Caribische zee uit over de lagune van Jan Thiel en vervolgens naar de Tafelberg. U zit er aan de rand van een groot natuurgebied en dat zorgt ervoor dat u veel lokale dieren en planten in uw directe omgeving aantreft.

De naam van de villa zegt het eigenlijk al: vooral de talrijke kolibrie's komen op de bloeiende planten in de tuin af, maar ook de vele flamingo's ('chogogo' in de lokale taal) in de lagune kunnen u moeilijk ontgaan... met honderden tegelijk bevolken zij het natuurgebied waar u vanaf elk terras en vrijwel elke kamer uitzicht op heeft

Villa Kolibrie

Aantal kamer(s):5
Niet-roken kamers:
Wifi-internet:Ja
Check-In:14:00
Check-Out:09:00
Huisdieren*:
Slapen doet u comfortabel in een van de 5 slaapkamers, waar Europees slaapcomfort zorgt voor gezonde nachtrust. In totaal biedt deze villa plek aan 10 personen.

U kunt kiezen uit 4 slaapkamers met 1-persoonsbedden (90 x 200) of 1 slaapkamers met een 2-persoons bed (1 x 160 cm breed, 1 x 180 cm breed). Met name de masterbedroom is erg ruim en zeer comfortabel uitgerust. Een speelse douche geeft het geheel een luxe uitstraling.

Er zijn in totaal 3 badkamers en nog een apart toilet.

Alle slaapkamers zijn uitgerust met uitstekende airco's, die stil hun werk doen.