Achtergrond van Vakantie Curacao

Villa Kas Largu

In een van de meest vooraanstaande wijken van Curaçao, Jan Sofat, ligt de in 2008 opgeleverde villa Kas Largu (het ‘Grote Huis’). En een groot huis dat is het zeker. Het bevat 4 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime en zonnige tuin met een luxe privézwembad, waarin zich een onderwaterzitbank bevindt.

Ook heeft het huis een mooie grote porch waar u geniet van schaduw en een altijd aanwezige koele ‘breeze’. Het huis is beschikbaar voor maximaal 8 personen maar u kunt er ook met minder personen uitstekend terecht.

De villa is geheel gelijkvloers en strak en modern ingericht. Een ideale plek voor vakantie maar bijvoorbeeld ook voor een heugelijke familiegebeurtenis of een reis met vrienden. De woning is zeer kindvriendelijk ingericht en heeft ook voor de kleinsten onder uw gezelschap vele faciliteiten en een veilige afscheiding tussen porch en zwembad.

Villa Kas Largu

Aantal kamer(s):0
Niet-roken kamers:Ja
Wifi-internet:Ja
Check-In:14:00
Check-Out:09:00
Huisdieren*:
De 4 slaapkamers bevinden zich in de rechterzijde van de villa. De zeer grote masterbedroom heeft een eigen inloopkast en een privé-badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Ook hier lacht de luxe en het comfort u toe.

De 3 overige slaapkamers bevinden zicht wat verder naar achteren: 2 ervan delen een badkamer en de 3e heeft weer een eigen badkamer. Die laatste is van buitenaf bereikbaar zodat de gasten daarvan over extra privacy kunnen beschikken. De bedden zijn allemaal van het formaat 90 x 200, van het type boxspring en natuurlijk voorzien van voldoende linnengoed.
De bedden zijn opgemaakt bij uw aankomst en worden elke week van nieuwe lakens voorzien.
Op de master bedroom bevindt zich een tweede televisie (LCD, 55 cm) met eveneens de beschikking over ca. 80 satellietzenders.