Achtergrond van Vakantie Curacao

Villa Kas Blanku

De mooie villa 'Kas Blanku' (Het 'Witte Huis') doet haar naam eer aan: in lichte materialen opgetrokken en gebouwd in een typisch Caribische stijl, biedt zij veel comfort, koelte en -vooral- een heerlijk buitenleven.
Doordat de villa iets verhoogd ligt, straalt zij klasse en luxe uit. De strakke en verzorgd aangelegde tuin zorgt voor een eigentijds en ruimtelijk gevoel en dat maakt deze villa anders dan anders.

De eigenaren hebben vooral veel aandacht besteed aan het leven buitenshuis. En terecht, want op Curaçao zult u het merendeel van de tijd buiten doorbrengen. Daarom kunt u altijd kiezen uit zon- of schaduwplekken, gebruik maken van zeer comfortabel buitenmeubilair en natuurlijk als topper in de tuin: het heerlijke privé-zwembad (ca. 8 x 4 meter).

Een tropische palapa (parasol van palmenblad) en zelfs een kleine buitenkeuken (handig tijdens een BBQ!) maken Villa Kas Blanku tot een perfecte vakantieplek! De villa heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen.

Villa Kas Blanku

Aantal kamer(s):3
Niet-roken kamers:Ja
Wifi-internet:Ja
Check-In:14:00
Check-Out:09:00
Huisdieren*:
De slaapvleugel bestaat uit 3 mooie slaapkamers in diverse formaten. Alle slaapkamers beschikken over boxspring bedden (zowel 1- als 2 persoons) en hebben elk een stille airco, zodat u altijd van een goede nachtrust kunt genieten.