Achtergrond van Vakantie Curacao

Penthouse Curaçao

Het Penthouse Curaçao is een luxe en stijlvolle vakantiewoning, met een oppervlakte van 220 m2 gelijkvloers, gelegen op de 1e verdieping van het kleinschalige recent nieuw gebouwde comfort vakantieverblijf ‘Home Sweet Home Curaçao’.

Het prachtige en onbelemmerde uitzicht vanaf de ruime overdekte balkons van het Penthouse levert rondom een Panoramisch beeld op van de omgeving met o.m. Het Spaanse Water, Caracasbaai, de Caribische Zee en de Jan Thiel Lagune, een wandelgebied en natuurreservaat met Zoutpannen en een grote Flamingo kolonie.

Enkele nabijgelegen lokale strandjes en restaurantjes en het meer toeristische Jan Thiel strand met vele voorzieningen completeren de unieke omgeving van uw vakantieverblijf in de Zuid Oost omgeving van Curaçao, een stukje Holland in de Tropen!

Penthouse Curaçao

Appartementen:3
Niet-roken kamers:Ja
Wifi-internet:Gratis
Check-In:16:00
Check-Out:12:00
Huisdieren*:

Alleen accommodatie

Gratis Strand & Lounge Pool stoelen
Gratis strand handdoeken
Zwembad
Er zijn drie tweepersoonsslaapkamers en twee luxe badkamers met warm water voorziening voor de douche en voor het riante ligbad. Alle slaapkamers hebben boxspringbedden en airco evenals opbergkasten. Voor uw gemak staat in de aparte bergkamer een wasmachine ter beschikking.