Achtergrond van Vakantie Curacao

Home Sweet Home

Home Sweet Home is een Mini-resort met 4 luxe Appartementen en een geweldig Penthouse met prachtig zeezicht! Gelegen aan het Jan Thiel Natuurreservaat en op loopafstand van uitgaanscentra en populaire stranden, slechts 10 minuten rijden van downtown Punda. Home Sweet Home heeft een sfeervol zwembad met kinderbadje en een tropische tuin. Kortom u zult zich direct thuisvoelen Home Sweet Home !!!

Home Sweet Home

Kaya Jan Thiel 82
Jan Thiel, Curacao

+599 9 528 2155 Locatie Website
Aantal kamer(s):5
Niet-roken kamers:
Check-In:16:00
Check-Out:12:00
Room Service:
Huisdieren*:
Wifi-internet:Gratis
Toegang Strand:

Alleen accommodatie

Accommodatie en vlucht

Kinderzwembad
Zwembad
De appartementen bestaan uit een moderne woonkamer, ruime keuken, luxe badkamer, twee ruime slaapkamers en een gezellige veranda. Er is satelliettelevisie aanwezig (met de Nederlandse zender BVN, Ned 1, 2 en 3, CNN, Cartoonnetwork en vele andere kanalen), net als een geluidsinstallatie. De appartementen hebben een mooie tegelvloer en de badkamer is uiteraard voorzien van warm water.
In de tropische tuin bevindt zich een ruim, sfeervol zwembad met een apart kinderbadje voor de kleintjes. Aangrenzend is een zonnig pooldek met heerlijke ligstoelen en een Palapa. Er is tevens een barbecue aanwezig voor een gezellige avond.