Lekker vis eten in een goed restaurant genieten van vlees in een grillrestaurant Lokaal eten bij toko's - snacks

29°C - 84°F
Gedeeltelijk bewolkt
meer weersverwachting...

Wegenkaart

Arke: Retour Curacao
vanaf Euro 499,-!

Restaurants op Curacao

Het scala restaurants op Curaçao varieert van snackbars langs de kant van de weg tot de meest elegante haute cuisine, en natuurlijk alles wat daar tussenin ligt. Over het hele eiland liggen visrestaurants aan de kust en barbecuerestaurants die de moeite van het proberen zeker waard zijn. Verder kan men op Curaçao ook altijd nog terecht bij de McDonalds of de Pizza Hut.

De meeste restaurants accepteren credit cards en gelukkig ook steeds vaker kunt u betalen met uw pinpas (voordelig ivm koersverlies). Het best kunt u van te voren bespreken en navragen op welke manieren u kunt betalen. Veel restaurants brengen een servicetoeslag van 15% - 20% in rekening, bedoeld als fooi, die echter lang niet altijd toekomt aan het bedienend personeel. U kunt natuurlijk altijd iets achterlaten aan de bediening zelf

Onze favourite restaurants (Ervaringen van 2011)

On y va - Picknicken op het strand!

Picknicken op het strand

Met een gevulde picknickmand van On y va wordt uw dag op het strand een unieke ervaring. Bestel uw favoriete mand een dag van te voren en haal hem zelf op of laat hem bezorgen.
Zij zijn gelegen op de weg naar de mooiste stranden in het westen van het eiland.
Bestel uw mand per telefoon, e-mail of website voor 16.00 uur. U krijgt van hen een bevestiging.

On y va is open van
Telefoon:+ 5999 - 669 3297

Bijna Thuis

Bijna Thuis

Als het gaat om prijs/kwaliteit, dan is dit restaurant veruit ons favoriet! Een gezellig, ongedwongen sfeer met uitstekend eten en een gezellige en goede bediening. Laat u niet misleiden door de lokatie van het restaurant... maar door de smaak en de gezelligheid!

Landhuis Classics

Landhuis Classics

Dit restaurant is betaalbaar culinear genieten! Ook de atmosfeer is er prima. U kunt zowel binnen als buiten eten. De bediening is erg vriendelijk, het eten wordt keurig mooi geserveerd. Waar u wel rekening mee moet houden is dat er woensdagavond een happy hour is!

Landhuis Misje

Landhuis Misje

Het restaurant ligt in Westpunt, dus het is wel even een stukje rijden als u in de omgeving van Willemstad verblijft. Het is een bijzonder restaurant, en zeker de moeite waard om er een keer te gaan eten. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 18:00 tot 22:00. Dus gesloten op zondag, maandag en dinsdag!

The Wine Cellar

The Wine Cellar

Een van de betere restaurants voor de fijnproevers onder ons. Het is een Franse Keuken en ook de keuze uit de wijnen is ruim, maar dat mag dan ook met zo'n restaurant naam. Ook Koninging Beatrix komt hier graag voor een goed diner (het is overigens geen goedkoop restaurant).