Lekker vis eten in een goed restaurant genieten van vlees in een grillrestaurant Lokaal eten bij toko's - snacks

28°C - 82°F
Gedeeltelijk bewolkt
meer weersverwachting...

Wegenkaart

TUI: Retourticket Curacao
vanaf Euro 449,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Restaurants op Curacao

Het scala restaurants op Curaçao varieert van snackbars langs de kant van de weg tot de meest elegante haute cuisine, en natuurlijk alles wat daar tussenin ligt. Over het hele eiland liggen visrestaurants aan de kust en barbecuerestaurants die de moeite van het proberen zeker waard zijn. Verder kan men op Curaçao ook altijd nog terecht bij de McDonalds of de Pizza Hut.

De meeste restaurants accepteren credit cards en gelukkig ook steeds vaker kunt u betalen met uw pinpas (voordelig ivm koersverlies). Het best kunt u van te voren bespreken en navragen op welke manieren u kunt betalen. Veel restaurants brengen een servicetoeslag van 15% - 20% in rekening, bedoeld als fooi, die echter lang niet altijd toekomt aan het bedienend personeel. U kunt natuurlijk altijd iets achterlaten aan de bediening zelf

Curaçao Winery, het wijndomein van Curaçao - Nieuw!

Curaçao Winery

In het volledig gerenoveerde landhuis Hato is de mogelijkheid voor “wine-experience”. Een veelzijdigheid aan activiteiten waarbij u kunt denken aan gewoon ontspannen borrelen met een hapje op ons mooie wijnterras, verschillende rondleidingprogramma’s, proeverijen of workshops.
In eerste instantie zal er Nederlandse wijn uit eigen wijnmakerij geschonken worden op het terras en bij de proeverijen.

Bijna Thuis

Bijna Thuis

Als het gaat om prijs/kwaliteit, dan is dit restaurant veruit ons favoriet! Een gezellig, ongedwongen sfeer met uitstekend eten en een gezellige en goede bediening. Laat u niet misleiden door de lokatie van het restaurant... maar door de smaak en de gezelligheid!

Landhuis Misje

Landhuis Misje

Het restaurant ligt in Westpunt, dus het is wel even een stukje rijden als u in de omgeving van Willemstad verblijft. Het is een bijzonder restaurant, en zeker de moeite waard om er een keer te gaan eten. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 18:00 tot 22:00. Dus gesloten op zondag, maandag en dinsdag!

The Wine Cellar

The Wine Cellar

Een van de betere restaurants voor de fijnproevers onder ons. Het is een Franse Keuken en ook de keuze uit de wijnen is ruim, maar dat mag dan ook met zo'n restaurant naam. Ook Koninging Beatrix komt hier graag voor een goed diner (het is overigens geen goedkoop restaurant).